Pentru moment acest serviciu nu este încă disponibil !

Casnice

MBMTek

se ocupă de comerțul mașinilor de cusut casnice, oferind o gamă largă de produse, cu un raport calitate preț excelent. Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu suntem capabili să oferim cele mai bune sfaturi și produse pentru orice pasionat de croitorie sau chiar pentru micile ateliere de croitorie.

Modelele de mașini de cusut pentru uz casnic sunt cele care moștenesc multe dintre caracteristicile și funcționalitățile de la mașinile de cusut industriale; în prezent putem afirma, că mașinile de cusut destinate utilizatorilor casnici au atins un nivel foarte ridicat de performanță și calitate, rezultatul final obținut fiind foarte similar, dacă nu chiar mai bun pentru acuratețea cu care a fost realizat, față de cel obținut cu o mașină de cusut industrială.

Mașinile de cusut de uz casnic

sunt împărțite între brodători mecanici și electronici. Datorită introducerii electronice a fost posibilă extinderea capacităților acestor utilaje care permit, de exemplu, spre deosebire de mașinile de cusut mecanice, să poată coase un număr infinit de cusături diferite. În acest fel, cusutul devine mult mai distractiv și creativ, chiar și pentru doamnele care nu au mai făcut-o până acum și care se apropie pentru prima dată de această lume.

Mașinile de cusut de uz casnic au caracteristici decisiv diferite în comparație cu utilajele industriale. Pot fi așezate confortabil pe o suprafață (ca o masă) și mutate dintr-o cameră în alta, având în vedere greutatea foarte modestă, dar ceea ce rămâne mereu de luat în considerare este alegerea unui produs care poate oferi un raport calitate / preț excelent, în funcție de nevoile dumneavoastră și de utilizarea pe care doriți să o faceți.

Personalul instruit îți va sta la dispoziție, atât pentru oferte, cât și cu problemele întâmpinate. Mereu vom fi receptivi și gata să te ajutăm în consultanța tehnică, mentenanță și colaborări. Datorită asigurării garanției la mii de produse, există Service Profesional. Care garantează servicii și verificări la standarde europene, cu cei mai pregătiți mecanici.

Suntem tot timpul alături de cei interesați de domeniul croitoriei. Punem la dispoziție cât mai multe elemente ajutătoare, piese de schimb, accesorii utile. Dar și mașini de cusut casnice din cele mai variate categorii și branduri.
Ne asumăm schimbările tehnologice și evoluția acesteia. De aceea respectăm integritatea și valorile fundamentale. După care se ghidează clientul, menținând viziunea și obiectivele în timp real, suport pentru întreaga activitate.

Creează-ți cont și abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile, ofertele și produsele noi de pe site-ul nostru.