Afișez toate cele 18 rezultate

Detergent cu concentrație mare – DETEROSOL

59.50 lei TVA inclus Detergent cu concentrație mare pentru o curățare completă [...]

Detergent cu concentrație mare pentru o curățare completă a oricărei suprafete lavabile.
Îndepărtează complet uleiurile, grăsimile, ceara, cernelurile și nămolul din plastic, cauciuc și acoperiri de ceara, geamuri din sticlă, gresie etc.

Emulsie de silicon pentru lubrifiere fire bumbac – Emulsil 35

46.41 lei TVA inclus Agent alunecator, antistatic si de inmuiere, ce se [...]

Agent alunecator, antistatic si de inmuiere, ce se adaugat in formarea amestecurilor de produse chimice folosite la tratarea pielii si a textilelor, pentru a imbunatati alunecarea si moliciunea materialelor.

Soluţie curăţat pete – MINOR C

148.75 lei940.10 lei TVA inclus Solutie profesionala Minor C pentru curatarea petelor de [...]

Solutie profesionala Minor C pentru curatarea petelor de grasime, ulei si murdarie de pe produsele textile. Este foarte eficienta in cazul fibrelor naturale. Pentru randament maxim, se recomanda utilizarea echipamentelor de pulverizare a solutiei. Este indicata efectuarea unei probe pe material pentru a verifica reactia culorilor.

Spray adeziv permanent multifuctional – TAKTER 1000

29.75 lei TVA inclus Takter 1000 este un adeziv tradițional pe bază [...]

Takter 1000 este un adeziv tradițional pe bază de solvenți, care permite menținerea țesăturilor. Are o aderență mai rapidă, care permite aplicarea multiplă a adezivului fără a încetini o producție. Adezivul nu se va transfera pe țesătura imprimată după ce este complet uscat. Acest adeziv este potrivit pentru greutăți ușoare până la medii.

Spray de indepartare a ruginei si lubrefiere – SPIRIT 1

34.51 lei TVA inclus Spirit 1 este un agent universal de intretinere [...]

Spirit 1 este un agent universal de intretinere – reparatie. Poate ajuta la desfacerea suruburi si piulite. Penetreaza, elimina rugina si protejeaza mecanisme greu accesibile , corodate. Elimina scartaiturile. Dizolva rugina, grasimea si gudronul. Elimina micro scurt-circuitarile. Previne oxidarea contactelor electrice, respinge apa si protejeaza impotriva inghetarii.

Spray degresant pentru curatarea si degresarea utilajelor textile – PULITEX

26.78 lei TVA inclus Se foloseste la curatarea si degresarea utilajelor textile. [...]

Se foloseste la curatarea si degresarea utilajelor textile. Ajuta la indepartarea depozitelor de praf, mizerie si deblocheaza mecanismele oxidate, imbunatatind functionarea lor. Curata petele de spray adeziv de pe suprafetele de lucru. Are efect impermeabil si protejeaza impotriva oxidarii. Este de asemenea un bun lubrifiant pentru piesele mecanice.

Spray degripant lubrifiant – SBLOCSIL

23.80 lei TVA inclus Lubrifiant pentru parti mecanice in miscare, lanturi, rulmenti, [...]

Lubrifiant pentru parti mecanice in miscare, lanturi, rulmenti, angrenaje, incuietori, sinele de culisare ale:perdelelor(cortinelor), sertarelor si usilor. Degripant pentru suruburi, bolturi si mecanisme oxidate(ruginite). Indeparteaza apa, elimina umiditatea si protejeaza impotriva coroziunii.

Spray lubrifiant mecanisme fine-SIL VASS

22.02 lei TVA inclus Lubrifiant de inalta calitate care contine ulei de [...]

Lubrifiant de inalta calitate care contine ulei de vaselina potrivit pentru masini de brodat si masini de cusut cu ace multiple, crosete rotative, pentru masini de birou, lacate, balamale, mecanisme si angrenaje delicate, piese din plastic, piele.

Spray lubrifiant siliconic

22.61 lei TVA inclus Lubrifiant si agent alunecator universal indicant pentru industria [...]

Lubrifiant si agent alunecator universal indicant pentru industria textila si atelierele mecanice. Agent antistatic. Nu lasa urme pe cauciuc si mase plastice. Nu unge si nu murdareste. Nu lasa pete pe tesaturi. Nu contine solventi

Ulei siliconic – LUBROSOL

83.30 lei TVA inclus Ulei siliconic amestecat cu ulei alb de vaselină [...]

Ulei siliconic amestecat cu ulei alb de vaselină și Isopar L.