Masini de prelucrat

MBMTek se ocupă de comerțul mașinilor de croit profesionale pentru piele și încălțăminte, oferind o gamă largă de produse, cu un raport calitate preț excelent.

Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu suntem capabili să oferim cele mai bune sfaturi și produse pentru orice atelier de croitorie sau chiar pentru fabrici de croitorie.

Dacă lucrezi în domeniul confecțiilor produselor din piele sau a celor de încălțăminte.

Un atelier de croitorie nu poate functiona la parametrii optimi fara:
-o masina de croit automata
-o masina de stantat
-o masina de cusut profesionala
-o masina de prelucrat peiel

Aceste utilaje sunt special concepute pentru utilizarea în industria de încălțăminte.

Cu ajutorul acestora puteți începe producția în oricare din următoarele industrii:
-încălțăminte
-tapițerie
-mobilă
-accesorii textile
-îmbrăcăminte
-interioare auto
-covoare de mașină
-genți de lux
-etc.

Materialele prelucrate pot varia de la piele artificială, naturală sau imitație de piele și până la PVC, blană, textile, blugi și alte materiale flexibile.

Personalul instruit îți va sta la dispoziție, atât pentru oferte, cât și cu problemele întâmpinate.

Mereu vom fi receptivi și gata să te ajutăm în consultanța tehnică, mentenanță și colaborări.

Datorită asigurării garanției la mii de produse, există Service Profesional care garantează servicii și verificări la standarde europene, cu cei mai pregătiți mecanici.

Transportul este asigurat de firmele partenere, atât în țară cât și în afara țării, monitorizate la nivel real și oferind siguranța comenzilor.

Suntem tot timpul alături de cei interesați de domeniul croitoriei și punem la dispoziție cât mai multe elemente ajutătoare:
-piese de schimb
-accesorii utile
-mașini de călcat profesionale din cele mai variate categorii și branduri.

De asemenea, oferim garanție și chiar și instalarea mașinilor de călcat profesionale, pentru a eficientiza utilizarea și pentru a asigura funcționalitatea acestor utilaje.

Ne asumăm schimbările tehnologice și evoluția acesteia, de aceea respectăm integritatea și valorile fundamentale după care se ghidează clientul, menținând viziunea și obiectivele în timp real, suport pentru întreaga activitate.

Creează-ți cont și abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile, ofertele și produsele noi de pe site-ul nostru.

Afișez toate cele 7 rezultate