Prese adesivat si transfer

MBMTek se ocupă de comerțul mașinilor termosaldat termonastrat profesionale. Oferind o gamă largă de produse, cu un raport calitate preț excelent. Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Suntem capabili să oferim cele mai bune sfaturi și produse pentru orice atelier de croitorie sau chiar pentru fabrici de croitorie.
Cu mașinile de termosaldat termonastrat este posibil să sigilați, să coaseți și să tăiați rapid țesăturile sintetice fără a utiliza fire, adezivi sau orice alt material consumabil. Deși aspectul și funcționarea lor sunt similare cu cele ale mașinilor de cusut tradiționale. Aceste sudori cu ultrasunete au câteva avantaje interesante: nu există ace sau fire rupte, nu este necesar să schimbați firul pentru a-l adapta la culoarea țesăturii. Eficiența lor economică este mai mare decât cea a mașinilor de cusut. A mașinilor de etanșare termică sau a mașinilor adezive – și, de asemenea, sunt de până la patru ori mai rapide.

Mașinile de termosaldat termonastrat sunt concepute pentru aplicații speciale în industria textilă, confecții, lenjerie și țesături tehnice industriale. O serie de roți ușor interschimbabile sunt disponibile pentru sudarea continuă, tăierea, decorarea dantelelor și reliefarea.

Ca o caracteristică specială, mașinile de termosaldat termonastrat pot fi utilizate cu adăugarea unui film adeziv. Pentru îmbinarea a două materiale non-termoplastice.

Caracteristici și Beneficii:

– Îmbinări, tăieturi și etanșări realizate fără fir, adeziv sau alte produse consumabile.
– Rapid și eficient. Funcționează de patru ori mai repede decât mașinile de cusut.
– Poate fi folosit cu un corn de 25/50 mm în diametru în funcție de prelucrare.
– Roți interschimbabile ușor și rapid.
– Disponibil și ca unitate modulară pentru integrarea în liniile de producție.
– Oferă o cusătură de barieră standard pentru îmbrăcămintea medicală.
– Combinați mai multe operațiuni de cusut într-un singur pas, economisind timp și bani.
– Elimină aproape în totalitate sfâșierea marginilor și a cusăturilor sudate.
– Necesită instrucțiuni minime pentru operator.

Aplicații:
Mașinile de termosaldat termonastrat sunt o alternativă de fabricație diferită pentru îmbinarea. Tăierea și matlasarea țesăturilor sintetice. Cele mai potrivite materiale pentru sudarea cu ultrasunete sunt țesăturile 100% sintetice. Sau țesăturile mixte cu un conținut maxim de fibre naturale de 40%. Materialele care pot fi utilizate cu aceste mașini sunt: ​​polipropilenă, poliester, nailon, fibre acrilice, vinil, PVC, țesături nețesute, filme și laminate. Acestea pot fi utilizate pentru fabricarea perdelelor, îmbrăcămintei, huse (avioane / elicoptere / mașini etc.), îmbrăcăminte sport, țesături pentru acoperirea scaunelor, bannere, steaguri, articole de îmbrăcăminte sanitare, produse de siguranță, filtre.