Despre noi

Firma MBM SERVICE S.R.L este un distribuitor oficial si exclusiv a produselor din domeniul textil, masini de cusut, piese de schimb ale
acestora si picioruse de inalta calitate.
Firma MBM SERVICE S.R.L se ocupă de comerțul echipamentelor din domeniul textil, atât utilaje, cât și piesele de schimb aferente acestora și asistența tehnică.

Cu peste 19 ani de experiență în domeniul mașinilor de cusut și nenumărați clienți mulțumiți, ne mândrim de faptul că suntem cunoscuți pentru seriozitate și implicare, dar și pentru contractele de parteneriat cu brand-urile globale, de la care furnizăm aparaturâ de înaltă performanță.
Am participat la diferite proiecte, având colaborări la nivel național și internațional cu brand-uri de top, ultimul fiind în Rusia-Fabrica de confecții ”Мануфактура Bosco”.

Misiunea noastră este de a mulțumi așteptările clienților și ale partenerilor noștri prin raportul calitate-preț ale bunurilor și serviciilor prezentate, alături de sprijinul eficient în gestiunea aparaturii. Astfel, susținem ideile de proiect ale micilor antreprenori pe durata colaborării.
Personalul instruit vă va sta la dispoziție, atât pentru oferte, cât și cu problemele întâmpinate.Mereu vom fi receptivi și gata să vă ajutăm în consultanța tehnică, mentenanță și colaborări. Datorită asigurării garanției la mii de produse, există Service Profesional care garantează servicii și verificări la standarde europene, cu cei mai pregătiți mecanici.

Transportul este asigurat de firmele partenere, atât în țară cât și în afara țării, monitorizate la nivel real și oferind siguranța comenzilor.
Promoțiile și discount-urile pentru clienții noștri, spre achiziționarea produselor cât mai accesibil, se găsesc în Newsletter. Vă încurajăm să vă abonați pentru a fi la curent cu toate ofertele!
Fără o viziune clară, firmele sunt condamnate la colaps, involuție sau chiar faliment, dacă acestea activează într-un domeniu cu o mare concurență. Crearea sau definirea concret a acesteia ajută la o dezvoltare benefică.
Viziunea noastră este de a deveni cea mai mare firmă distribuitoare de utilaje mecanice, utilaje bazate pe tehnologie laser, utilaje de inserat puf, echipamente de călcat, piese de schimb, accesorii, consumabile. În ajutorul clienților și al colaboratorilor, se oferă și asistență pentru orice tip de problemă: consultanță tehnică, mentenanță cu scopul de a beneficia de cele mai bune servicii, oferte de preț și viitoare cooperări.

Pentru a îndeplini și cele mai exigente cereri ale clienților, se lucrează la dezvoltarea continuă a competențelor personalului angajat, pentru a atinge standardele europene, dar și motivarea resursei umane. Oferim și ajutor, mai ales pentru cei care sunt la început de drum privind deschiderea unei firme,prin programe precum Start Up Now, care a fost de mare ajutor datorită consultanței date de experți (mai multe detalii se găsesc în link-urile atașate:https://start-up.ro/start-up-nation-2020-ce-stim-pana-acum/ sau http://afaceri-startup.ro/acum-e-momentul/ ) .
Ne asumăm schimbările tehnologice și evoluția acesteia, de aceea respectăm integritatea și valorile fundamentale după care se ghidează clientul, menținând viziunea și obiectivele în timp real, suport pentru întreaga activitate.
Pe parcurs, în ciuda dificultăților și provocărilor, am reușit să mulțumim și să închegăm relații strânse, bazate pe încredere și respect reciproc, avantajoase și pentru clienți și pentru furnizori.

Apelează cu încredere la noi pentru a te susține în concretizarea visului tău!