Diverse

MBMTek se ocupă de comerțul diverselor accesorii, piese de schimb, seturi cusături sau piciorușe pentru mașinile de cusut industriale sau casnice. Oferind o gamă largă de produse, cu un raport calitate preț excelent. Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Suntem capabili să oferim cele mai bune sfaturi și produse pentru orice pasionat de croitorie sau chiar pentru micile ateliere de croitorie.
Toate piesele de schimb pentru mașina dumneavoastră de cusut, overlocker sau mașină de brodat sunt disponibile în magazinul nostru online. Dacă sunteți în căutare de piciorușe, bobine, ace, foarfece, coșuri sau cabluri pentru mașină de cusut, sunteți la locul potrivit la MBMTek.

MBMTek are o cantitate mare de piese de schimb. Disponibile întotdeauna pentru toate mărcile renumite de mașini de cusut, overlockere și mașini de brodat. Toate piesele de schimb sunt disponibile imediat și livrate rapid! Dacă nu găsiți piesa de care aveți nevoie, vă recomandăm să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.
Suntem tot timpul alături de cei interesați de domeniul croitoriei. Punem la dispoziție cât mai multe elemente ajutătoare, piese de schimb, accesorii utile. Dar și mașini de cusut casnice din cele mai variate categorii și branduri.
Ne asumăm schimbările tehnologice și evoluția acesteia, de aceea respectăm integritatea și valorile fundamentale. După care se ghidează clientul, menținând viziunea și obiectivele în timp real, suport pentru întreaga activitate.

Creează-ți cont și abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile, ofertele și produsele noi de pe site-ul nostru.