Masini taiat role, bentita

MBMTek se ocupă de comerțul mașinilor de croit profesionale. Oferind o gamă largă de produse, cu un raport calitate preț excelent. Având o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Suntem capabili să oferim cele mai bune sfaturi și produse pentru orice atelier de croitorie sau chiar pentru fabrici de croitorie.
MBMTek recomandă utilizarea mașinilor de croit automate. Fiind un real ajutor în eficientizarea timpului de lucru, organizarea etapelor și creșterea productivității.

Croirea automată este posibilă dacă folosești echipamente conduse de un computer. Ce permit tăierea perimetrală a pieselor, pe baza unui fișier de date. Generat de un program software de proiectare sau prin intermediul detectării automate a conturului pieselor. Folosind un sistem de scanare video.
Personalul instruit îți va sta la dispoziție, atât pentru oferte, cât și cu problemele întâmpinate. Mereu vom fi receptivi și gata să te ajutăm în consultanța tehnică, mentenanță și colaborări. Datorită asigurării garanției la mii de produse, există Service Profesional. Care garantează servicii și verificări la standarde europene, cu cei mai pregătiți mecanici.

Transportul este asigurat de firmele partenere, atât în țară cât și în afara țării. Monitorizate la nivel real și oferind siguranța comenzilor.
Suntem tot timpul alături de cei interesați de domeniul croitoriei .Punem la dispoziție cât mai multe elemente ajutătoare, piese de schimb, accesorii utile. Dar și mașini de croit profesionale din cele mai variate categorii și branduri.

De asemenea, oferim garanție și chiar și instalarea mașinilor de croit profesionale. Pentru a eficientiza utilizarea și pentru a asigura funcționalitatea acestor utilaje.
Ne asumăm schimbările tehnologice și evoluția acesteia. De aceea respectăm integritatea și valorile fundamentale după care se ghidează clientul. Menținând viziunea și obiectivele în timp real, suport pentru întreaga activitate.

Afișez singurul rezultat